و اما وحدت

گردآوری آیات و روایات وحدت شیعه و اهل جماعت

و اما وحدت

گردآوری آیات و روایات وحدت شیعه و اهل جماعت

۴- اگر یاورانی داشتم...

سؤال: گفته شده است که اگر 10، 40 یا 100 نفر یاور برای حضرت علی علیه السلام بود ایشان قیام می­کرد  وحق خود را می­گرفت.

اگر هدف صرفاً احراز مقام خلافت رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم بود، آیا نمی­شد چند مبارز استخدام کرد و با برنامه حساب شده ترور برخی افزاد کلیدی به هدف رسید؟

نمی­شد ارتش پاتیزانی کوچکی تشکیل داد و با برنامه حساب شده امهات جریان حاکم را ترور کرد و حکومت علوی تشکیل داد؟ آیا واقعاً فقدان مبارز به تعداد کافی دلیل عدم اهتمام عملی حضرت به جنگ بود؟

آیا نمی­شد به ظاهر با حکومت وقت همراهی کرد و در وقت مناسب طرح براندازی اعمال کرد؟ چه اشکالی دارد که با برنامه حساب شده، حکومت مثل ابوبکر درهم ریخته و مثل علی علیه السلام حکومت را به دست بگیرد؟

آن یاورانی که در کلام حضرت به بیانهای مختلف وارد شده و حسرت از نداشتن آنها بوده، فقط دغدغه نیروی جنگی بود؟ حضرت فقط جنگاور کم داشتند؟ نمی­شد کسی را اجیر کرد؟ حضرت به دنبال که بود؟

شاید این یاوران نه جنگجویان که هم­مکتبان و معتقدان به ولایت علوی بودند. افرادی که ایمان راسخ به این امر داشته باشند که جز در سایه­سار لوای ولوی امیرالمؤمنین مأمنی در دنیا و آخرت وجود ندارد. و نیل به عبودیت حضرت حق سبحانه و تعالی چیزی جز کمر خدمت بستن به امر ولایی مولا علی علیه السلام نیست. آری علی علیه السلام به لحاظ تعدد سلمان و مقداد دچار کمبود شدید بودند.

موقعیت بسیار پیچیده بود.

باید حق را گفت.

نباید هزینه گرفتن خلافت، تفرقه مسلمین باشد.

مرتدان هم عصر با رحلت نبی مکرم اسلام را چه باید کرد؟

ولایت بر خروج کنندگان بر سنن و کلام نبوی چگونه امکان پذیر است؟

...

...

حضرت بیعت کرد. زمانی­که حجم زیادی توهین به ساحت ایشان و همسر ارجمند ایشان وارد شده بود. شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها اگر برای شیعیان آن حضرت امری دردناک و طاقت فرسا بود، یقیناً برای حضرت کوبنده­تر، خردکننده­تر و سهمگین­تر بود. در تاریخ نقل است که تا فاطمه زنده بود، حضرت بیعت نکرد. ولی پس از شهادت ایشان، حضرت علی علیه السلام با ابوبکر بیعت کرد. در برخی روایات تاریخی آمده که حضرت را تهدید به مرگ نمودند ولی آیا ترس می­تواند به آستان فلک­گستر علی ابن ابیطالب بار یابد؟ آتش تهدیدها و هجمه­ها همه قبل شهادت بانو بود. وقتی بانو شهید شد، دیگر حضرت چه داشت که ترس از دست دادنش را داشته باشد؟ او که در جنگها همیشه به رو جنگیده و هیچگاه پشت به دشمن نکرده است. او که حیدر کرار است.

مولی جان! خودت بیعت کردی، اصحاب را چرا سفارش به بیعت نمودی؟ جالب است که به اذن حضرت امیرالمؤمنین علی علیه السلام اصحاب تراز اول ایشان در دوران حکومت خلفا به سمتهای مختلف نائل شدند (استانداری و فرماندهی نظامی و...) و دلسوزانه به خلفا خدمت کردند. خود حضرت در موقعیتهای مختلف که می­توانست اقتدار خلیفه را فروبپاشد و یا به دره سقوط هدایت کند، هیچگاه خیانت نکرد.

ناصحانه­ترین، بی­چشمداشت­ترین، بی­مزدترین، دقیق­ترین و صحیح­ترین پیشنهادها را به خلفا ارائه کرد. خلفا چنان خاطرشان بر بیعت علی استوار بود که حساسترین مسائلشان را با ابوالحسن مطرح می­کردند.

آیا امیرالمؤمنین تفسیر فرما که چه کرده­ای.

میلاد پروفروغ سید اولیاء و اوصیاء مولی العارفین امیرالمؤمنین مبارک.

نظرات 3 + ارسال نظر
خاکسار میکده دوشنبه 22 تیر‌ماه سال 1388 ساعت 06:06 ب.ظ http://zolal121.persianblog.ir

یا حسین .ع.

سلامی چو بوی خوش آشنایی ...

سلام علیکم آقای دکتر ...

مگر از مولا علی .ع. غیر از این انتظار میرود ...

بسیار زیبا و جالب نوشته بودید ...

استفاده بردیم ...

************************

در مورد حدیث یحیی بن اکثم هم در متن روایت نوشته بودین:
روی أن المأمون بعد ما زوج ابنته أم الفضل أبا جعفر کان فی مجلس و عنده أبو جعفر ع و یحیى بن أکثم و جماعة کثیرة ...
همه‌ی اینها (کنیه أباجعفر و تزویج دختر مأمون أم فضل) در مورد حضرت امام جواد .ع. ابن الرضا .ع. بوده است ...

***********************************
خیلی مخلصیم ...

بازمانده جمعه 16 مرداد‌ماه سال 1388 ساعت 02:02 ب.ظ http://www.navader.blogfa.com

بسم الله الجبار
سلام علیکم. سالروز ولادت ولی عصر و منجی بشریت(عج) از جهل و بد اخلاقی و ناتوانی و خودخواهی بر تمام دلهای مشتاق مبارک باد.
امروز جمعه و نیمه’ ماه شعبان است.گاهی مغتنم برای احوال پرسی!،عزیزان بسیاری غرق در خودند و آمادگی ورود به ماه میهمانی خداوند حکیم را کسب میکنند.واقعا اگر به حال و اشتیاق مولای خودمان در اصلاح و توفیق ما توجه کنیم و ذره ای مروت و آزادگی سرمون بشه!،از خودمون خجالت میکشیم و...
فرموده اند که زشتیها و گناهان ما باعث دوری ما از ایشونه و با اینحال همیشه رعایت حال ماها رو میکنند و...
امروز زمان بسیار خوبیست که با آقا و مولای خودمون درددل کنیم و از خرابی دلمون و نبود ایمان و اسارت نفس و شیطان و از یاد بردن آخرت شکایت کنیم.حتی اگه در اساسیترین مسائل شک و شبهه داریم!!!،باز هم تنها راه حل پناه بردن به خودشونه!،مهم خسته نشدن از دینداری و انجام تکلیف است...
اصل انجام واجبات و ترک محرمات است.اگه در این دور و زمونه نگاه حرام خود رو کنترل کنیم حتما از بسیاری از عابدان قدیم مقربتریم!!، در این دوران امکان کسب پول حرام خیلی زیاده!!!،اگه اینکار رو نکنیم مطمئن باشیم که مد نظر امام هستیم!.
ببخشید که جسارت کردم،همش از دوشت داستنتونه،
بچه های تشیع و قلبهای منتظر ظهور،بهترین ارادتها و شاباشهایم تقدیم وجود معنویتون باد.افتخار همدینی و هموطنی و همنوعی با شما خوبان را صادقانه شاکرم.عمرتان زیاد و پربار و مملو از نور حقتعالی باد
پیامهایتان همیشه رهنمون خوبی برای پاکیهاست.ببخشید که کمتر موردی جواب میدم
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.یا حق [گل][گل][گل]

امیر سه‌شنبه 27 مرداد‌ماه سال 1388 ساعت 12:56 ب.ظ

سلام و خسته نباشید

سئوالی دارم:
- چرا اصلاً باید حضرت علی و یا بقیه امامان رییس حکومت میشدند؟
- آیا برای تبلیغ دین و راهنمایی انسانها حتماً باید انسان نیروی ارتشی و دولتی داشته باشد؟

با تشکر

امیر آقا سلام
برخی احکام زمانی قابل اجراست که حضرت در راس جامعه باشد و نه در حد یک مشاور.
یقینا ارتش و دولت برای تبلیغ دین لازم نیست و بلکه اثر سوء می بخشد ولی برای اجرای دین و حفظ کیان دین و جامعه دینی لازمند.
با ارادت

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد